Fred Vermeer makelaars uw aankoopmakelaar!

In deze tijd van internet zijn alle te koop staande woningen goed te bekijken inclusief foto`s, video`s en kenmerken als bouwjaar en grootte. Een leuke woning is op internet dan ook zo gevonden. Een afspraak maken met de verkopend makelaar is ook geen probleem, maar tijdens de bezichtiging blijkt het uw droomhuis te zijn, en dan?

 

Deskundig

Een particulier gaat meestal gevoelsmatig te werk bij het beoordelen van de vraagprijs. Men wordt verliefd op een huis en liefde maakt blind. Realiseert u zich dat de verkopend makelaar maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in het werkgebied. U kunt er op rekenen dat wij de woning, dankzij jarenlange ervaring in taxeren en onderhandelen, goedkoper aan kunnen kopen dan u zelf zou kunnen. Bovendien hebben wij als aankoopmakelaar aantrekkelijke tarieven voor aankoopopdrachten, al dan niet in combinatie met het verkopen van uw huidige woning.
 

Bouwkundige gebreken

Fred Vermeer makelaars werkt nauw samen met bouwkundigen om de onderhoudstoestand van de woning juist te kunnen beoordelen. Verborgen gebreken en achterstallig onderhoud kunnen voor veel ellende en kosten achteraf zorgen. Ook de verbouwing van de nieuwe woning kunnen wij voor u begeleiden.
 

Bestemmingsplannen

Fred Vermeer makelaars onderzoekt altijd de bestemmingsplannen in de omgeving van uw woning zodat u achteraf nooit voor vervelende verrassingen komt te staan.
 

Werkgebied

De afgelopen jaren hebben wij diverse woningen in Rhenen, Elst, Achterberg, Veenendaal, Wageningen en de omgeving van Utrecht en Utrecht-stad aangekocht.
 

Nazorg

Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.
 

Nieuwsgierig geworden naar wat Fred Vermeer makelaars voor u kan betekenen?

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij staan u graag te woord.

Vraag wat wij voor u kunnen doen en bel 0317 - 61 43 75

Contact Fred Vermeer

Woning van de maand